Berki Krisztián levelet kapott

  •  
  •  
  •  

Nem postán, még csak nem is e-mailen, hanem a rajongói oldalán. Az olimpia közeledtével tucatszám érkeznek a jókívánságok, a drukkoló üzenetek, ez az egy azonban más volt, mint a többi, mert egy kicsit a tornász olimpikon múltját idézte fel.

Talán sokan ismerik már a történetet, miként kezdődött Berki tornász-pályafutása, hogy aktív gyerekként az óvoda sem tudta kifárasztani, úgyhogy délutánonként ott lógott a házuk udvarán – általában fejjel lefelé a szőnyegporolón. Különböző „gyakorlatokat mutatott be” (valójában rosszalkodott), s ott figyelt fel rá egy tornász edző.

Nos, visszatérve az eredeti témára, ezeket az időket idézte az üzenet: Krisztián egyik szomszédja írta, akinek a lányával, Nikivel együtt lógott a tornász azon a bizonyos szőnyegporolón, miközben a szülők a folyóson beszélgettek és szemmel tartották a két izgő-mozgó gyereket.

Azóta eltelt húsz év, s a szomszéd hölgy (Forgács Zsóka) most csatlakozott a rajongók közé. Mindig is figyelemmel kísérte a Felix Promotion sportmenedzser-irodával együttműködő Berki Krisztián pályafutását, s most, az olimpia közeledtével a többiekkel együtt ő is küldött egy kis pozitív energiát.

„Bízom benne, sőt, tudom, hogy most minden vágyad teljesül, hiszen nagyon kemény munka van mögötte. Szívből szorítunk Neked, versenyezz higgadtan és légy magadban biztos. Szeretettel gondolunk Rád” – áll a levélben.

Csak csatlakozni tudunk a jókívánságokhoz.