Berki Krisztián vonzotta a nézőket

  •  
  •  
  •  

A meleg idő ellenére is foglaltak voltak a csocsóasztalok, de a pingpongasztaloknál és a sakktáblán is folyt a játék szombat délután a Bajnok Teraszon, sőt, a franciák nemzeti játékát, a petanque-t is folyamatosan gyakorolták. Fél öt után viszont egyre többen érkeztek a nézőtérre, hiszen a LED-kivetítőn Hídvégi Vid mellett egy újpesti sportoló, Berki Krisztián „tűnt fel”.

Mint ismert, tegnap este kezdődtek meg a londoni olimpiai játékok, ahová a lólengés világbajnoka az újpesti Berki Krisztián is kijutott. Kerületünk sportolója egyre több tekintetet szegezett a képernyőre, voltak, akik szándékosan a lólengés versenyszámra időzítették érkezésüket. Így tett az Újpesti Cseriti nyereményjátékának egyik nyertese, Malid Gábor is, aki szívesen venné, ha Krisztián lehetőleg az aranyéremmel térne haza. „Figyelemmel kísérem még a kajak-kenut és a tornát is, utóbbiból is jó lenne legalább egy ezüstöt szereznünk” – tette hozzá. Gábor egyébként a Bajnok Terasz valamennyi felállított sporteszközét kipróbálta már, tegnap például hosszú idő után itt asztaliteniszezett újból.

A sportközvetítéseknek és a magyar szerepléseknek ezzel még nincs vége, vasárnap például asztalitenisz, női tornaselejtező, cselgáncs, vívás, úszás, és vitorlázás is látható lesz, és a rajongók szintén a teraszról izgulhatják végig a Forma 1-et is.

Krisztián jelenleg az ötödik helyen áll, és amint a táblán is látszik, sokan tolmácsolták neki jókívánságaikat innen a Bajnok Teraszról is.

MOA