Berki üzent Újpestnek

  •  
  •  
  •  

Hivatalos Facebook oldalán küldött üzenetet az olimpiai bajnok tornász, Berki Krisztián az újpesti közönségnek. Az UTE bajnoka egyébként csütörtök éjjel fél 12 körül érkezik Ferihegyre, a 2B terminálra.

“Hellóóóóó MINDENKIIIIIII!!!!!!!

Ne haragudjatok, hogy még csak most jelentkezem.

Először is szeretném megköszönni mindenkinek, hogy hitt bennünk és szurkolt és természetesen azt is, hogy jobban izgultatok, mint én!!!
Életem egyik legfontosabb napja volt 2012.08.05. Hálás vagyok mindenkinek, aki mellettem volt és gondolt rám ezen a csodaszép napon!!!
Szeretném, ha mindenki a részesévé válna és tu
dná, hogy ez az ő sikere is, hiszen a szurkolók nélkül nem lenne ilyen felemelő érzés!!!
Szeretném megköszönni ezúton is az edzőmnek, Kovács Istvánnak azt a kitartást és hitet, amit a végsőkig tartott bennem is. A páromnak Marcsinak, hogy mellettem állt minden pillanatban és igazi társam volt az egész felkészülés alatt!!!Köszönöm Laszák Lászlónak, Moldvai Ildikónak, Lénárt Ágotának, Nemes Lászlónak is, mert nem mindig csak az izomzatomat, sokszor a lelkemet is kellett ápolniuk! Köszönöm A Magyar Olimpiai Bizottságnak! Köszönöm a Magyar Torna Szövetségnek! Köszönöm az Újpesti Torna Egyletnek és egész Újpestnek a támogatást és a sok szeretetet!!! Köszönet a Felix Promotionnek, hogy segítik a munkámat!!! Köszönöm a szponzoroknak akik szintén segítettek a felkészülés alatt.
Természetesen nem utolsó sorban a szüleimnek, hiszen nélkülük nem lehetnék itt és nem válhattam volna azzá aki vagyok! Ez a ti sikeretek is és tudom, hogy büszkék vagytok és legyetek is, mert nagyon sok magyarnak szereztetek boldog perceket!!!
Hálás vagyok, hogy velem volt mindenki és részesülhetett ebből a sikerből!!!

Hajráááááá Magyarország, Hajráááááá Magyarok”