Bezárt a Deák utcában az APEH ügyfélszolgálati irodája

  •  
  •  
  •  


Az Újpesti Naplót egy olvasónk tájékoztatta arról, hogy bezárt az APEH újpesti, Deák utcai kirendeltsége. Az ajtón lévő tájékoztató arra utal: június 4-e volt az utolsó ügyfélszolgálati nap. Szerkesztőségünk kérésére az APEH Központi Hivatal Ügyfélkapcsolati és Tájékoztatási Főosztálya az alábbi közleményt juttatta el :

Normal
0

21

false
false
false

HU
X-NONE
X-NONE

MicrosoftInternetExplorer4


/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Normál táblázat”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-qformat:yes;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:11.0pt;
font-family:”Calibri”,”sans-serif”;
mso-ascii-font-family:Calibri;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-fareast-font-family:”Times New Roman”;
mso-fareast-theme-font:minor-fareast;
mso-hansi-font-family:Calibri;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;
mso-bidi-font-family:”Times New Roman”;
mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}

Az adóhatóság kiemelt célja az ügyfélszolgálatok ügyfélbarátabbá tétele, az általa nyújtott szolgáltatások színvonalának emelése. Ennek egyik eleme, hogy a fővárosi kirendeltségi hálózatunkat racionalizáljuk, ami sajnálatos módon azzal jár, hogy az eredetileg nem ügyfélszolgálatnak épült és az ilyen funkciókat csak korlátozottan ellátni képes kirendeltségeinket bezárjuk, helyette új, az adózókat magasabb színvonalon kiszolgálni képes épületekben nyitunk ügyfélszolgálatokat.

 Budapesten az észak-pesti részen eddig is több ügyfélszolgálat működött, az újpesti kirendeltség bezárása miatt a közeljövőben nem tervezünk új ügyfélszolgálat megnyitást e kerületben.

 Azok a kedves újpesti ügyfeleink, akik eddig a kerületben lévő kirendeltségen intézték adóügyüket, a jövőben igénybe vehetik a XIII. kerület, Petneházy utca 6-8. szám alatti központi ügyfélszolgálatunkat, ahol jóval több ügyintézővel várjuk az adózókat. Az ügyfélszolgálat Újpestről a metróval könnyen megközelíthető (Árpád-híd megállótól 5 perc gyalog).

 Akik a nagy ügyfélszolgálatok helyett a meghitt, kis kirendeltségeket kedvelik, ajánljuk a XV. kerület (Újpalota) Száraznád u. 4-6. szám alatti kirendeltségünket, mely Újpestről a 96-os buszcsaláddal elérhető.