Bízom benne, hogy hamarosan megegyezünk!

  •  
  •  
  •  

Az Újpest FC csapata kedden délelőtt megkezdte a heti felkészülést a vasárnapi, Videoton elleni bajnoki mérkőzésre. Mindenképpen jó hír, hogy minden játékosunk edz már, igaz, nem mindenki végzett teljes értékű munkát.

Takács Zoltán, Vermes Krisztián, Litauszki Róbert és Wilson Electo rehabilitációs gyakorlatokat végzett, míg Lázár Bence és a combizom-sérüléséből felépülő Zamostny Balázs is a csapattal készült.

Csatlakozott a kerethez Lipták Zoltán is, aki a 2008/2009-es szezonban már erősítette csapatunkat. A magyar válogatott alapemberének számító védő az előző két szezonban a Videotonban futballozott, és most jó esély van arra, hogy visszatérjen a Szusza Ferenc Stadionba.
 
Dr. Bartha Csaba ügyvezető igazgató:
– Szándékunkban áll szerződtetni a játékost, aki erősítést jelentene a keretünk számára. Az álláspontok nem állnak távol egymástól, és hiszem, hogy rövidesen – egészen pontosan már szerdán – alá is írhatjuk a megállapodást.
 
Lipták Zoltán:
– Miután eldöntöttem, hogy nem várok tovább a külföldi lehetőségekre és itthon folytatom tovább, megkérdeztem a menedzseremet, hogy az Újpest szóba jöhet-e, mint lehetőség. Mivel volt fogadókészség, örömmel csatlakoztam a kerethez. Bízom benne, hogy hamarosan megegyezünk. Rajtam nem fog múlni!

Forrás: ujpestfc.hu