Biztonsági figyelmeztetés

  •  
  •  
  •  

A labdarúgó OTP Bank Liga következő fordulójában 2013. március 10-én 16.30 órai kezdettel kerül megrendezésre az FTC – Újpest FC labdarúgó mérkőzés az Albert Flórián Stadionban. A mérkőzés kiemelt biztonsági kockázatú, ezért a rendőrség több korlátozást fog életbe léptetni.

Normal
0

21

false
false
false

HU
X-NONE
X-NONE

Tisztelt Szurkolók!

Tájékoztatjuk az Újpest FC szurkolóit, hogy a FTC-Újpest FC labdarúgó mérkőzésre biztonságuk érdekében csak a sportszervezet részéről megszervezett utaztatás (2004. évi I. törvény) keretein belül lehet részt venni. Kérjük a gyalogosan, gépkocsikkal, autóbuszokkal érkező újpesti szurkolókat, hogy a mérkőzés napján 14.00 órakor gyülekezzenek az Újpest-Városkapu Metrómegálló, Bocskai út között található P+R parkoló területén a részükre kialakított beléptető pontoknál.

A ferencvárosi biztonsági szolgálat által végrehajtott jegykezelést és ruházat ellenőrzést követően az Újpest-szurkolók csak szervezetten induló két külön metrószerelvénnyel juthatnak el a labdarúgó mérkőzés helyszínére az Albert Flórián Stadionig. Kérjük a gépkocsival, autóbusszal érkező szurkolókat, hogy Újpesten a P+R parkolónál csatlakozzanak a szurkolói táborhoz, mivel a vendégszurkolók részére jegykezelés és beléptetés csak Újpesten lesz! Az Albert Flórián Stadionnál jegyértékesítés, parkolási lehetőség, beléptetés nem lesz, azaz a rendőrség kizárólag azokat a szurkolókat engedi be a stadionba, akik az Újpest-Városkapuból induló külön metrószerelvényekkel érkeznek a mérkőzés helyszínére, és átestek a szintén Újpest-Városkapunál tartott jegykezelésen és beléptetésen! Megkérjük azokat a szurkolókat, akik koreográfiával, transzparenssel, kiírással készülnek a mérkőzésre, még korábban érkezzenek a beléptetési ponthoz.

Szeretnénk továbbá a tisztelt szurkolók figyelmét felhívni, hogy az Albert Flórián Stadionba megrendezésre kerülő FTC-Újpest FC labdarúgó mérkőzésre, csak az érvényes jeggyel rendelkező és a ferencvárosi biztonsági szolgálat által ruházat ellenőrzést követően tud csak bejutni szurkoló! Kérjük Önöket, hogy a minél gyorsabb, biztonságosabb beléptetés és utaztatás érdekében 14.00 órát követően mihamarabb teljesítsék a rendezvényen való részvétel (jegykezelés, átvizsgálás) feltételeit.      A mérkőzés végén a stadionból történő eltávozásról, visszatartásról a labdarúgó mérkőzés szünetében és azt követően kapnak pontos tájékoztatást!

Felhívjuk a szurkolók figyelmét, hogy a jegy hamisítása, illetve a hamísított jegy felhasználása bűncselekménynek minősül.  Hamis jegy észlelése esetén annak tulajdonosa ellen minden esetben büntetőeljárás indul. A pirotechnikai eszközök birtoklása szabálysértést valósít meg, így akinél ilyen terméket találunk, azokkal szemben szabálysértési eljárás indul.  Az idei jogszabályváltozások után az is szabálysértést követ el, aki arcát a sportrendezvény helyszínén, oly módon takarja el, hogy felismerhetetlenné váljon.

Köszönjük megértésüket és jó szurkolást kívánunk.

BRFK IX. ker. Rendőrkapitányság

 

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Normál táblázat”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-qformat:yes;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin-top:0cm;
mso-para-margin-right:0cm;
mso-para-margin-bottom:10.0pt;
mso-para-margin-left:0cm;
line-height:115%;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:11.0pt;
font-family:”Calibri”,”sans-serif”;
mso-ascii-font-family:Calibri;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-fareast-font-family:”Times New Roman”;
mso-fareast-theme-font:minor-fareast;
mso-hansi-font-family:Calibri;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;}