Bölcsődékben dolgozók ünnepe

  •  
  •  
  •  

Április 22-én az Újpesti Önkormányzati Bölcsődék Intézménye dolgozói nevelés nélküli munkanapon szervezett „ünnepi pikniken” emlékeztek a 162 éve létrejött első magyarországi bölcsődére, a bölcsődék múltjára, a változásokra, a bölcsődei nevelés fejlődésére.

Az Újpesti bölcsődékben dolgozók immár 3. alkalommal ünnepelhettek együtt. A Rózsaliget bölcsőde játszóudvarán gyűltek össze a munkatársak, ahol interaktív, színes, tartalmas programon vettek részt. A nap szerves része volt a már második alkalommal átadásra kerülő „Év dolgozója díj”. A díjat Nagy István alpolgármester és Kocsis Ildikó intézményvezető adta át 11 bölcsődei dolgozónak, és ugyancsak itt köszöntötték Simon Sándorné szaktanácsadót, aki a Magyar Bölcsődék Egyesülete által alapított “A Magyar Bölcsődékért” Akócsi Ágnes Életmű Díj kitüntetésben részesült. (Az elismerést  az országos ünnepségen Egerben vehette át.)

A zivataros, esős napon, a Bölcsődei Pikniken fellépők: a vezetők fittnes csapata, Király Orsolya és Sebesi Hunor táncosok, a „Subidu-Wap” bölcsődei kórus, Sebestyén Kátya énekes, a szervezők és a résztvevők mindent megtettek a program sikeréért. Az ünnepet Dr. Bagdy Emőke pszichológus, a boldogságról, egészségről, és munkakapcsolatokról szóló pszichofittnes előadása zárta.

Kocsis Ildikó
intézményvezető