Boldog születésnapot, Kabát Peti!

  •  
  •  
  •  

És persze minél hamarabbi felépülést kívánunk! Csatárunk ma ünnepli 37. születésnapját!

Kabát Péter körül tényleg mindig vibrál a levegő. Olyan játékos, akiért rajonganak, ha sérült, ha nem. Apropó, sérülés…
– Biciklizem, jövő héten elkezdem a futóedzéseket, két hét múlva a labdás edzéseket. Minél hamarabb szeretnék a csapattal együtt készülni. Egyre közelebb kerülök ahhoz, hogy pályára lépjek. Bízom benne, hogy a Nyíregyháza elleni bajnokin már játszhatok. Nagyon várom! – mondja támadónk, aki a győztes Haladás elleni kupameccs után nyilatkozott a www.ujpestfc.hu-nak.

– A Haladás-mérkőzésen nagyon jól játszottunk, főleg az első félidőben. Magabiztos győzelmet arattunk, egy percig nem forgott veszélyben a továbbjutásunk.

– És az FTC ellen hogy játszottunk? Gondolom, fájt a szíved, hogy a lelátón ültél.
– Ez volt a harmadik derbi, amit ki kellett hagynom a Szuszában. Iszonyú érzés, de óriási öröm volt látni a fiúkat, ahogy szó szerint játszanak a Fradival. Nagyobb arányban is nyerhettünk volna, ha jobban koncentrálunk. Sima derbi volt. A hangulat pedig fantasztikus volt! Egyébként minden szezon előtt azt nézem a sorsolásnál, hogy mikor kerülünk össze velük. Ez a legfontosabb meccs az évben.

– Adódik a kérdés: 37 évesen még hány esztendő van benned?
– Legalább kettő. Úgy érzem, fizikailag ismét erős leszek. Azt mondják, jó a térdem, bizakodó vagyok. Ritkán szoktam lesérülni. Ezt leszámítva. Ez sem volt súlyos sérülés, csak sokáig tart!

– Hol és hogyan ünnepelsz?
– A csütörtöki napom egy jó gyógytornával indul, aztán edzem, külön, majd a barátnőmeml, Adrival kitalálunk valamit. Az is lehet, hogy szülőkkel vagy barátokkal találkozunk. De benne van a pakliban egy meglepetés parti is. Fura, hogy mindenki nagyon hallgat…