Célba értek a karácsonyi ajándékok

  •  
  •  
  •  

Szurkolóink felajánlásait szombaton adtuk át a székelyhídi Gyermek Jézus Otthonban

Kitettek magukért szurkolóink, hiszen a meghirdetett karácsonyi jótékonysági gyűjtésre közel harminc, nagy doboznyi játék, ruha és tartós élelmiszer gyűlt össze december 20-áig  a Szusza Ferenc Stadion recepcióján. A gyűjtéshez több nagy csomaggal csatlakozott klubunk két partnere, a Puma és a Volkswagen is, így marketing munkatársunk, H. Nagy Máté, valamint Gressó Gergely sajtófőnök alaposan megrakodott VW Transporterrel kelt útnak szombat reggel Székelyhídra.

Az Újpest FC küldöttségét a közel négyórás út után nagy szeretettel fogadta Kovács Ágnes, a gyermekotthon „lelke”, valamint Béres Csaba, Székelyhíd polgármestere. A Stubenberg kastélyban található Gyermek Jézus Otthon 12 kis lakója lelkesen fogadta a csapatot, Ági nénitől pedig megtudtuk, hogy a tervek szerint hamarosan tovább bővül a családjuk, hiszen a kastély felújítása után száz nehéz sorsú gyermeknek szeretnének majd otthont adni.

Az érkezés után néhány perccel befutottak a szatmárnémeti Újpest-szurkolók is, akik szintén több ajándékot tettek be az otthon karácsonyfája alá. Köszönjük szurkolóinknak és partnereinknek a felajánlásokat, nyugodt szívvel írhatjuk, hogy azok remek helyre kerültek.  

ujpestfc.hu