Címke: rendőrség

27
márc

Rendőrkézen az újpesti díler, aki a lakásán árulta a drogot

Az újpesti rendőrök őrizetbe vettek két drogkereskedelemmel gyanúsított férfit, köztük egy 23 éves fiatalembert, aki az otthonában árulta a kábítószert.
19
márc

Eredményes volt a csütörtöki razzia

Nagyszabású rendőrségi közúti ellenőrzést, „razziát” tartottak Újpest-szerte március 14-én, nyolc helyszínen. Az összehangolt akció során reggel 5 órától kezdve egész nap autósokat ellenőriztek.
11
márc

Illegális szemétlerakást füleltek le a Megyeri útnál

Ismét illegális hulladéklerakást "térképezett fel" a Budapest IV. Kerületi Rendőrkapitányság és az Újpesti Önkormányzati Rendészet közös járőrszolgálata. A jelentős mennyiségű, veszélyes hulladékot is tartalmazó szeméthalmot ismeretlen tettesek helyezték el a Megyeri út 47. szám alatt található, Megyeri Temető mögötti földúton.
6
febr

Így ismerhető fel az online csalás – Ne válj adathalászok áldozatává!

Ahhoz, hogy segíteni tudj, képben kell lenned! Figyelj és figyelmeztess másokat is! Az Országos Rendőr-főkapitányság KiberPajzs programjának célja, hogy visszaszorítsa az online térben elkövetett csalásokat. Tájékoztatójukban összefoglalták, mire érdemes figyelni, hogy ne váljunk adathalászok áldozattá.
23
jan

Súlyos tömegbaleset Újpesten: öt jármű karambolozott

Négy személygépkocsi és egy menetrendszerűen közlekedő 20E autóbusz ütközött egymásnak a Rózsa utcában, a Görgey Artúr utcai kereszteződés közelében január 22-én hétfő este. A súlyos és tragikus balesetben egy személy életét vesztette.
19
jan

Robbantással fenyegetőzött az újpesti férfi, saját magára hívta ki a TEK-et

Elrendelték annak az újpesti férfinak a letartóztatását, aki még hétfőn terrortámadásokról – többek között a bécsi főpályaudvar felrobbantásáról – küldött fenyegető leveleket a rendőrségnek – írta az MTI a Budapest Környéki Törvényszék csütörtöki közleményére hivatkozva.
27
nov

Így ismerhető fel a “banki ügyintézős” csalás – Ne hagyja magát becsapni!

Ne adja meg a személyes és a banki adatait ismeretlen telefonálóknak! A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleményben figyelmeztet az ún. "banki ügyintézős" csalókra, akik telefonon igyekeznek kicsalni áldozatuktól a személyes- és bankkártya-adatait, hogy azokkal visszaéljenek.
25
szept

Holttestet találtak Újpesten

A Szent István téren, a Polgármesteri Hivatal hátsó bejáratánál egy holttestet találtak a járókelők.
16
jún

Balázsért rúgták a bőrt

A szolgálatteljesítés közben, fiatalon elhunyt újpesti rendőrre emlékeztek a családtagok, kollégák, barátok a Bánka Kristóf Sportközpontban.
8
jún

Idén is nagytakarítást tartottak Újpest-Városkapunál

Június 8-án Újpest-Városkapunál folytatódott a BKK által életre hívott „Tisztább és biztonságosabb Budapestért” köztisztasági és közrendvédelmi akciósorozat.