Cirkuszbelépő rajzért cserébe!

  •  
  •  
  •  

Az Újpesti Sajtó kft rajzpályázatot hirdet kis és nagy gyerekek számára. Pályázni három korcsoportban lehet: nagycsoportos, alsós és felsős kategóriában. Rajzold le nekünk, mit jelent számodra március 15-e, a szabadság, a forradalom.

Rajzodat küldd el a rajzpalyazat@ujpestimedia.hu e-mail címre, jpg formátumban. A levélben tüntesd fel a neved, az életkorod, az iskolát, vagy óvodát, ahová jársz!

Beküldési határidő: 2012. február 20.

A pályaműveket az Újpest-Káposztásmegyer Facebook oldalra töltjük fel, ahol lehet szavazatokat gyűjteni. A győztes az lesz, aki a legtöbb lájkot kapja a rajzára. Lájkolni március 1-ig lehet.

Minden kategóriában három díjat osztunk ki, és közönségdíjasunk is lesz. A nyeremény nem más, mint két-két belépő március 7-re, az Eötvös Cirkusz előadására.

A képeket a március 15-i ünnepségen a Petőfi szobornál kiállítjuk.
(Képünk illusztráció)

Ma éjfélig lehet még beküldeni a rajzpalyazat@ujpestimedia.hu e-mail címre a március 15-i forradalom ihlette gyermekrajzokat! Rajzold le, mit jelent számodra a forradalom. Pályázni három korcsoportban lehet: nagycsoportos, alsós és felsős kategóriában.
A levélben kérjük, tüntessék fel a pályázó nevét, életkorát, illetve óvodáját, vagy iskoláját. A legjobb munkák készítőit 2 darab, az Eötvös Cirkusz (Helyszín: IV. ker., Bőröndös utca – Külső Szilágyi út sarok) március 7-i előadására szóló belépőjeggyel jutalmazzuk!