Családi nap a Víztoronynál

  •  
  •  
  •  

Május 25-én, ismét az Újpesti Családi Nap színhelye lesz a Víztorony melletti szabad terület. A Találkozzunk többször! programsorozat szervezői két éve választották a gyermeknapi események helyszíneként Újpest emblematikus épületét.

2013. május 25-én a Családi nap már erre a „hagyományos” helyszínre tér vissza, kikapcsolódást, szórakozást, látványosságot, közösségi programokat és élményeket nyújtva a látogatóknak.

Légvár, vidámpark

A 10 órától 22 óráig tartó eseményen minden program térítésmentesen látogatható. A délelőtt a gyerekeknek kézműves foglalkozást, vidámparkot, légvárat, arcfestést és egyéb érdekes programokat tartogat. Már hagyományosnak tekinthető, hogy az eseményen ott lesz a Helen Doron Nyelviskola, a MagicBox, és a Kabóca házikó is, így ezúttal is garantált a játékélmény a legkisebbek számára.

Sztárparádé

Akár átkötésnek is tekinthető a délelőtti gyermekműsorok és a délutáni-esti, nagyobbak szóló programok között Farkasházy Réka, a népszerű színész- énekesnő gyermekeknek szóló koncertje.
– Ahogyan nézőink már megszokhatták, a kortárs magyar irodalom gyermekverseit hallhatják tőlem, megzenésítve. Ezúttal új dalainkból hozunk ízelítőt, kiegészítve régebbi számokkal és egy-két ismert slágerrel. Remélem kicsik és nagyon egyaránt élvezik majd – mondja Réka.

A délután és az este további sztárparádét ígér. A hangulatot a Cimbaliband fellépése fokozza, akik a modern és a tradicionális zene különleges ötvözetével várják a közönséget. Hogy mitől különleges? Nos, a cimbalommal kísért popzenétől.

Őket két Tibi, a tehetségkutatóból ismert Kocsis Tibor és a Crystal egykori frontembere Kasza Tibi követi.

– Tavaly egy kereskedelmi rádió roadsow-jának egyik állomásaként már jártam Újpesten, ahol fergeteges bulit csináltunk. Most is nagyon várom a fellépést a Családi Napon – mondja. Hozzáteszi: a tőle megszokott felhőtlen, közvetlen, vidám bulira számíthat a közönség, a legnagyobb Kasza Tibor-slágerekkel, valamint Crystal klasszikusokkal.

Kocsis Tibor, az X-faktor 2011-es győztese is vendégeskedik nálunk a Családi Napon.
– Közel fél éves munka után tavaly jelent meg saját albumom. Az újpestiek erről hallhatnak majd ízelítőt. Lesznek benne lírai balladák, de tőlem talán szokatlan, karcos hangvételű dalok és jópár, modern vidám zene is – mondja mindenki Tibója.

Az estét a Vegas Show Band fellépése zárja, ám előttük még Csobot Adél fűti izzásig a hangulatot.

A program

13.00 Nefelejcs Bábszínház: “Egyszer egy hétpettyes”
14.20 Fit Forma Újpesti Női Fitnesz Stúdió családi tornája
14.50 Farkasházi Réka
16.20 Cimbaliband
18.10 Kocsis Tibor
18.45 Kasza Tibor
19.30 Csobot Adél
20.45 Vegas Show Band

Amíg az anyukák és a gyerekek a koncerten mulatnak, az apukák a BL döntő élő közvetítését izgulhatják végig közösen az erre a célra berendezett sátorban. A korsó sörök és harapnivalók mellett, ha csak egyetlen estére is, de felidézhetik a tavalyi Bajnok Terasz hangulatát.

A részletes programhoz kattintson ide.

Találkozzunk többször! Legközelebb május 25-én, az Újpesti Családi Napon!