Családi programok előzetes regisztrációval

  •  
  •  
  •  

Újpest Önkormányzata idén is tartalmas programokat kínáló karácsonyi vásárral kedveskedik a helyieknek a Szent István téren. Az újpesti városháza szomszédságában ezúttal is különböző korosztályokat megcélzó, színes előadások, koncertek, programok váltják majd egymást.

BABASZÍNHÁZ
December 7-én, szombaton 10 órától: Kukucs. A Ciróka Bábszínház babaszínházi előadása.
A programon előzetes, ingyenes regisztrációt követően lehet részt venni. Jegyek korlátozott számban kaphatók november 21-től! Személyes átvétel az Újpest Márkaboltban (IV., István út 17-19.), Káposztásmegyeren, a Közösségi Házban (IV., Lóverseny tér 6.) illetve a Megyeri klubban (IV., Megyeri út 207/D.).

FÉNYKÉP A MIKULÁSSAL
December 7., szombaton 11-13 óráig és 14-17 óráig Mikulás fotózás.
Idén is ellátogat az Ifjúsági Házba ( IV., István út 17-19.) a Mikulás, ismét találkozhatnak vele az újpesti gyerekek. Sőt, aki elég bátor, hogy az ölébe üljön, az ajándékba egy fényképet kap a különleges eseményről. Az elkészült fényképek ingyenesek. A program csak újpesti gyermekek számára látogatható! A fényképezésre regisztrálni november 21-től lehet a mikulasfotozas@ujpestimedia.hu email címen. A fotózáskor a lakcímkártya bemutatása szükséges.