Családias koncert Király-módra

  •  
  •  
  •  

Az elmúlt napokban sokat hallhattunk Király Viktorról, hiszen nagy eséllyel megnyerhette volna a lehetőséget arra, hogy Lil’ Kim, a neves amerikai női rapper előfellépője legyen annak londoni koncertjén. A fellépés ugyan titokzatos módon ugrott, a hét sztárvendégeként viszont Újpesten üdvözölhetjük testvérével, Király Lindával együtt.

Szombaton este a karácsonyi vásáron fellép a nemzetközi zenei berkekben is jól ismert testvérpár, Király Linda és Viktor. Linda gyerekkora óta színpadon van, itthon fi lmzenéket vitt sikerre, musicalekben játszott. Dalai milliós megtekintést érnek el a legnagyobb videomegosztó oldalon.

Viktor nővérének sikerei nyomán kezdett el énekelni. A Megasztár 2008-as győztesének minden korábbi sikerét megdöntötte legutóbbi dala, a Fire. Néhány hete bekerült slágerével aközé a huszonegy előadó, együttes közé, akik közül szavazással dönthettek az amerikai női rapperek egyik legnevesebbikének, Lil’ Kimnek a rajongói, melyiket szeretnék kedvenc előadójuk előzenekaraként látni.

– A szervezők valószínűleg már korábban leszerződtek Vince Kidd-del, és talán csak reklámot vagy fi gyelmet akartak neki. Jó lett volna fellépni, de nem vagyok elkeseredve – mesél az esetről Király Viktor.

Újpesti koncertjükön mindkét előadó kedvelt dalai felcsendülnek majd. Viktor legújabb dala is elhangzik, amely véleménye szerint ütősebb lesz, mint a Fire című.

Néhány hét múlva karácsony, ami igazi családi ünnep a Király családban. Összegyűlnek szülők, testvérek, New Yorkból ideutazik Viktor ikertestvére, Benjamin is.

– Nem titok, hogy az Egyesült Államokban nőttünk fel, így az ünnepi asztalon a hagyományos magyar fogások mellett lesznek amerikai ízek, mint a pulyka és az édes krumpli is. A karácsonyi ételeket mindig Linda készíti el, aki kiválóan főz. Egy évben legalább egyszer, ilyenkor együtt van a család, mint régen.

G.R.