Cseriti a vásárban is

  •  
  •  
  •  

Ajándékvásárlás, díszítés, karácsonyi menü. Mindenki szervezkedik, intézkedik és ötletel, hogy hogyan tehetné széppé az ünnepet szeretteinek. De mi van azokkal, akiknek minderre nem jut? Mi van az olyan gyerekekkel, akiknek nincs a karácsonyfa alatt ajándék, amire vágynak?

Újpest Önkormányzatának jótékonysági szervezete, az Újpesti Cseriti a Karácsonyi Vásárban is várja az adományokat, amelyeket karácsonykor a nehéz sorsú gyermekek kapnak majd meg. Az otthon már feleslegessé vált játékok, könyvek még nagy örömet okozhatnak. Az önkéntesek november 28-tól hétvégenként a Cseriti Szent István téri 40-es faházában – szombatonként és vasárnaponként 14 órától – érhetők el. A játékokat hétköznapokon is várják, 10 és 18 óra között, mégpedig az Újpest Márkabolt 10-es faházában, hogy minél több újpesti gyermeknek legyen szép karácsonya.

Az Újpesti Cseriti a játékokon túl továbbra is köszönettel fogad a vásár helyszínén, illetve banki átutalással (számlaszám: 12010422–00208592–04500005) pénzadományokat, amellyel a jótékonysági szervezet a rászoruló gyermekek felkarolását szolgáló programját segíthetjük.


Díszítsük közösen a Cseriti karácsonyfát

Díszítsük fel együtt a Cseriti karácsonyfáját, díszekkel, jókívánságokkal, szeretteinknek és az újpesti közösségnek szóló üzenetekkel. Az Újpesti Cseriti szeretettel vár mindenkit, az Adományozóház elé kihelyezett fenyőfához aki egy-egy dísszel részese kíván lenni a közös ünnepi készülődésnek.