Csocsó és családi vándorkupa

  •  
  •  
  •  

Az Újpest Család Vándorkupa kispályás labdarúgó tornával árt véget a Megyeri Búcsú kétnapos programsorozata. A nevezéseket már fél kilenckor véglegesítették, majd fél órával később megkezdődött a torna, ami egészen késő délutánig tartott.

Míg az első napon a Torna-és a Jégcsarnokban is zajlottak programok, addig vasárnap a Szusza Ferenc Stadion mögötti műfüves pályája kapta a főszerepet. Délután 13 és 18 óra között idegenvezetés keretén belül a stadiont mutatták meg az érdeklődőknek, délben pedig elkezdődött a csocsóbajnokság.

Akik a szombati családi programokat keresték, szintén megtalálták a műfüves pályán. Az ugrálóvár olyan népszerűnek bizonyult, hogy a tervezett 18 órai zárás után is használták a gyerekek.

A nap végén hirdették ki a különböző korosztályok között zajló Újpest Család Vándorkupa végeredményét. A bronzérmet a Savanyúsok csapata nyerte el, az ezüstérem pedig az MCMXCII csapat tagjait illette. Mielőtt a vándorkupa győztesét kihirdették volna, a gólkirálynak, a legjobb játékosnak és a legjobb játékosnak járó címeket osztották ki. A kupát végül az UTE Faterok csapata nyerte el, és ugyanez a csapat adta a legjobb kapust is. A gólkirály a Savanyúsok, a legjobb játékos pedig az MCMXCII csapatából került ki.

M. Orbán András