Csúcsot döntött Újpest

  •  
  •  
  •  

Az idei Káposztásmegyeri Egészség- és Sportnap biztosan bekerül a város aranykönyvébe, hiszen az utókornak is tudnia kell azt, hogy hatalmas rekord született a rendezvényen.

Köszönet ezért a résztvevőknek, mert nélkülük a csúcs nem jöhetett volna össze. A futó- és kerékpáros versenyre ugyanis közel hatezerötszáz nevezés érkezett, és akkor még nem beszéltünk azokról a sportemberekről, akik csak úgy, önszorgalomból futották le vagy tekerték végig a kilométereket. Mindent összevéve, majd’ tízezer mozogni vágyó újpesti és káposztásmegyeri sportolt egy jót, s ezzel tett valamit az egészsége érdekében.

Ha már az egészségről esett szó, nem szabad elfelejteni a nap másik nagyon fontos részét, az Egészségvédelmi programot. Százak és százak várakoztak türelmesen a sorukra az Újpesti Kulturális Központ Karinthy Frigyes Művelődési Házban, hogy megméressék például a vércukor-, a koleszterin szintjüket, vagy éppen tanácsot kérjenek a szakemberektől, hogy mit is kellene tenniük az egészségük megőrzése érdekében.

Orvosok várták a jelentkezőket a hallásvizsgálaton, komputeres szemvizsgálatra szintén jelentkezni lehetett, a bőrgyógyászok sem unatkoztak, mint ahogyan a csontsűrűséget ellenőrző szakembernek sem jutott ideje a pihenésre.
Megállapíthatjuk, hogy igazán jól sikerült a nap, sportolt és szórakozott a mi kis városunk.

Köszönet illeti a rendezőket, Újpest Önkormányzatát és a Káposztásmegyeri Településrészi Önkormányzatot, a segítőket, a támogatókat és mindenkit, akik tettek valamit, hogy sikerrel zárulhasson a 2012-es Káposztásmegyeri Egészség- és Sportnap.

GG