Csuda jó! Vakáció!

  •  
  •  
  •  

Június 14-én, szombaton egész napos nyárköszöntő, „viszlát, suli”-kavalkád vár minden kicsit és nagyot az Ady Endre Művelődési Házban. Délelőtt 10 órától a MÁV Szimfonikus Zenekar rézfúvósait, majd Kováts Verát, az X- Faktor felfedezettjét hallhatják a látogatók.

Az első igazi szünidős hétvégén minden korosztály megtalálja a számára legszórakoztatóbb programot. Az irodalmat kedvelő lurkók örömére az újpesti írók, költők Hétvári Andrea, Garay Zsuzsa és B. Tóth Klára saját meséiket, verseiket olvassák fel, majd a színpadon újpesti iskolák fiatal növendékei mutatják be tánctudásukat és színi képességeiket. Az alkotni szeretők Szász Regina, a Manzart rajziskola és művészeti műhely munkatársa vezetésével kézműves-foglalkozások során próbálhatják ki magukat papírbáb, maszk készítésében és az aszfaltrajzversenyben. Hódossy Ágnes agyagfigura-készítésre hívja a gyerekeket. 
A 15 óráig tartó, garantáltan jó hangulatú kikapcsolódáson való részvétel ingyenes. 
Délután 15 órától a Drámapedagógiai Nevelést Segítő Alapítvány által működtetett Őze Lajos Művészeti Iskola újpesti és más kerületben működő hat színjátszó csoportjának évadzáró produkciói és húszperces bűvészszám szórakoztatja majd a nagyérdeműt. A körülbelül 18 óráig tartó előadásokra a felnőttjegy 800, míg a gyerekjegy 500 forint lesz. 
D.V.