Csúszkáltak az alsósok

  •  
  •  
  •  

A Szent István téri koripályán mérték össze tudásukat az újpesti diákok. A gyerekek ügyességi és gyorsasági feladatokban is bizonyították tehetségüket!

Szlalomoztak, akadályt kerültek, és forró teával melegedtek a szünetben az újpesti alsósok. A csapatok a Bajza József Általános Iskolából, a Csokonai Vitéz Mihály 12 Évfolyamos Gimnáziumból, a Német Tagozatos Általános Iskolából, a Szigeti József Utcai Általános Iskolából, a Testnevelés Tagozatos Általános Iskolából és az Angol Tagozatos Általános Iskolából érkeztek.

A gyerekek először megismerkedtek a különleges műjéggel, fakutyával játszottak és csúszkáltak, majd rutinosan vetették bele magukat a sorversenyek fogatagába. Lelkes szurkolók, anyukák, apukák és kistesók drukkoltak a pálya szélén, miközben fej-fej mellett haladtak a versenyzők. A gyerekek egyénileg és párosan is bebizonyították, könnyedén siklanak a jégen.

A korcsolyaverseny dobogós helyén végül a Csokonai Gimnázium alsós diákjai végeztek. A legjobbnak járó elismerést dr. Tahon Róbert aljegyző adta át a csapatnak.

A verseny a jövő héten tovább folytatódik, akkor a felső tagozatos újpesti diákok mérik majd össze tudásukat!

(antosa)