•  
  •  
  •  

Széki Attila, alias Curtis, Újpest emblematikus rappere úgy döntött, hogy a karácsonyi “szezonra” csapatot vált. A rapper az Újpesti Cseritinél folytatja pályafutását.

Curtis már a Karácsonyi Vásáron adott koncertjén is külön felhívta a figyelmet a jótékonykodásra. Arra kérte rajongóit, hogy támogassák az Újpesti Cseriti karitatív akciót. Külön hangsúlyozta, hogy a kezdeményezés újpesti, hátrányos helyzetű gyerekek ünnepét hivatott szebbé tenni.

A rapper úgy döntött, jó példával jár elöl és még ott a helyszínen aláíratott az összes fellépővel egy egyedi Curtis pólót, amit aztán felajánlott a Cseritinek.

A pólón tehát Curtis autogramja mellett megtalálható BLR, Lupo, és Széles Iza aláírása is.

Hogy hogyan lehet hozzájutni? Licitálni kell 2011. 12. 09-ig. A póló kikiáltási ára 5000 forint. A liciteket 1000 forintonként lehet megtenni. A póló azé lesz, aki a legtöbbet ajánlja érte. A bevételt teljes egészében jótékony célra fordítja a Cseriti.

Licitálni munkanakpokon a licit@ujpestimedia.hu e-mail címen, illetve a 06-70-398-9508 telefonszámon lehet, pénteken 24.00 óráig.

Az érverés állását minden nap, este nyolcig két óránként közöljük itt az ujpest.hu-n, illetve az Újpest-Káposztásmegyer Facebook oldalon.