Curtis fesztiválkörúton

  •  
  •  
  •  

A jó idővel nem csak a strandok nyitnak ki, de elindul a nyár végéig tartó fesztiválszezon is. A Balatontól a Tiszáig zenei fesztiválok, szabadtéri koncertek várják a bulizni vágyókat. Idén Curtis is fellépőként indul útra.

Régebben is sokat fesztiváloztam, csak nem fellépőként. Voltam a Szigeten, a Balaton Sound-on, óriási bulik voltak. Egy jó fesztiválon mindenki megtalálja magának a legjobb zenét, és a legjobb társaságot – mondja az újpesti rapper.

Curtis fellépőként most indul először fesztiválkörútra, kezdésként május 19-én Szántódon, a Pannónia Fesztiválon (PAFE) debütál, Majka és BLR társaságában.

Tavaly adtuk az első szabadtéri koncertünket, és idén már elég sok felkérés érkezett hasonló bulikra. A Pannónia Fesztiválon még nem jártam, de az ismerőseimtől sok jót hallottam róla, a Balatont meg mindig is imádtam, szóval nagy parti lesz. És ez még csak a szabadtéri bulik kezdete – teszi hozzá kedvcsinálóként Curtis, aki szerint képtelenség átlátni az egész nyarat, annyi a fellépés, így mindig csak a következő hétre koncentrál.

Mindenesetre nem sokkal a balatoni PAFE után, május 23-án a Budapest Parkban koncertezik Curtis, Majka, és BLR, a nyáron pedig a Volt Fesztiválon is láthatják őket a rajongók. Szezonzárásként pedig természetesen az Újpesti Városnapok sem maradhat ki a szabadtéri koncertek sorából.