Curtis focitippel támogatja a Cseritit

  •  
  •  
  •  

Közös meccsnézés egy hatalmas képernyőn, hideg sörök és üdítők, finom ételek. Ezeken túl még tippelni is a lehet az EB győztesére a Bajnok Teraszon. A tippverseny bevételét jótékony célra fordítja az Újpesti Cseriti.

“Minden újpesti játszhat. Bedobsz száz forintot és megtippeled, hogy ki nyeri az idei Európa-bajnokságot, és nyerhetsz egy értékes Puma focilabdát. A bevételből a Cseriti a nehéz sorsú újpesti gyerekeken segít. Ez szerintem megér egy százast bárkinek.” – mondta Curtis, aki szintén részt vett a játékban, és végső győztesnek kedvenc csapatát, Hollandiát jelölte meg. Most jelent meg Majkával közös lemeze, sok a fellépés, a médiakötelezettség, így nincs túl sok szabadideje, de azért, ha teheti, a Bajnok Teraszon nézi majd a meccseket. Nem ez az egyetlen jótékonysági lehetőség a foci EB alatt. Folytatódik ugyanis az Újpesti Ifjúsági Sport- és Szabadidőközpont és az Újpesti Cseriti közös kupakgyűjtő akciója a Bajnok Teraszon is. Az összegyűjtött műanyag kupakok ellenértékét egy 600 000 forint értékű járássegítő gép vásárlására fordítják, egy újpesti kisfi ú számára, aki születése óta fi zikai segítségre szorul. A kupakokat méhecske logós, zöld edényekben gyűjtik a Bajnok Teraszon.

Újpest egyik arca, Gabaj Zsófi is – aki nyári munkában dolgozik a terasz egyik szomjoltó, éhségcsillapító egységében – erre bíztatja a meccsnézőket: “Kérjük, hogy aki már megitta az üdítőjét, hozza vissza a kupakot és dobja be a gyűjtőládába. Nem nagy fáradság, és ami nekünk csak hulladék, az másnak nagy segítség.”

J. M.