•  
  •  
  •  

Nem volt hiábavaló Széki Attila, alias Curtis éveken át tartó megfeszített munkája. A rapper a napokban 2013 végéig szóló lemezszerződést írt alá az mTon (Magneoton) kiadóval, amely a Warner Music kizárólagos magyarországi forgalmazója. A szerződést nem egyedül jegyzi. Vele van Majka és BLR is.

Egy hónapot kell csak várni Curtis, Majka és BLR rajongóinak, hogy megjelenjen a közös nagylemez, amelyen természetesen megtalálható lesz majd a Bomba vagy baby, vagy a legfrissebb szupersláger, a néhány hét alatt több mint 5 millió letöltést begyűjtő Belehalok is.

Curtis annyit elárult a jövőre vonatkozó tervekről, hogy az új lemezkiadóval kötött szerződés szerint az mTon intézi a felvételeket, a promóciót és a klipek gyártását is. Ez utóbbiakból remélhetőleg több is lesz, ahogy Majka-Curtis-BLR dalokból is. Ráadásul ezúttal már a rádiós közönségre is fókuszálnak: lesznek olyan dalok amelyekre már a kereskedelmi rádiók „finnyás” szerkesztői sem mondhatnak nemet. Ha már a közönség látványos igent mondott a közös produkciókra.

A lila rapperek (még Majka is Újpest drukker) egyébként május 8-án este az M1-en is feltűnnek majd, ahol nem kisebb eseményen lépnek fel, mint a Fonogram díjátadó gála, a hazai zenei élet egyik legrangosabb díjkiosztója. Ráadásul velük lesz a színpadon a Hooligans zenekar is. Hogy hogy kerülnek ők egyszerre oda? Este kiderül.