Daerden: Nincs rajtam nyomás, megvalósíthatom az elképzeléseimet

  •  
  •  
  •  

Egy belga portálnak adott rövid nyilatkozatot Jos Daerden, az Újpest vezetőedzője. A szakember elmondta, annak idején hamar megállapodott Roderick Duchatelet tulajdonossal a közös munka feltételeiről. Daerdennek tetszik Újpesten az, hogy szabad kezet kapott, megvalósíthatja saját elképzeléseit, elmondása szerint nyugodtan tud dolgozni a Megyeri úti klubnál.

A belga voetbalnieuws.be portálnak adott egy rövidebb interjút Jos Daerden, az Újpest vezetőedzője. A szakember elmondta, jól érzi magát a klubnál, mivel szabad kezet kapott a munkájához.

– Elég sok idő telt el, amíg összeállt a keret, jelenleg négy ponttal vagyunk lemaradva a negyedik helytől. Roderick Duchatelet azt mondta nekem, csak dolgozzak nyugodtan. Nincs nyomás, teljes mértékben megvalósíthatom az elképzeléseimet, a tulajdonosnak köszönhetően nekem csak a futballra kell összpontosítanom – mondta az újpesti tréner, aki ugyanakkor megemlítette azt is, hogy a szurkolók nem teljesen elégedettek a jelenlegi helyezéssel. Daerden szerint a nyáron könnyen ment a megegyezés.

– A tavalyi szezonban az utolsó meccset együtt néztük Újpesten a feleségemmel és a tulajdonossal, akivel aztán gyorsan megegyeztünk – idézte fel a múltat Jos Daerden.

szöveg: pepsifoci.hu
kép: ujpestfc.hu