Decemberben közmeghallgatás lesz

  •  
  •  
  •  

A Budapest Főváros IV. kerület Újpest Önkormányzat Képviselő-testület 2010. december 9-én (csütörtökön) 15:00 órai kezdettel közmeghallgatást tart a Polgármesteri Hivatal Dísztermében.

Decemberben közmeghallgatás lesz.

HIRDETMÉNY

A Budapest Főváros IV. kerület Újpest Önkormányzat Képviselő-testület 2010. december 9-én (csütörtökön) 15:00 órai kezdettel

közmeghallgatást

tart a Polgármesteri Hivatal Dísztermében (Budapest IV. ker. István út 14. II. emelet)

A Közmeghallgatáson a módosított 25/1996. (VII. 01.) számú önkormányzati rendelet 2. §-a szerint az alábbi témákban lehet közérdekű kérdést, illetve javaslatot tenni:

  • A közmeghallgatáson feltett kérdés olyan körülményre, hibára vagy hiányosságra irányulhat, amelynek orvoslása, megszüntetése az Önkormányzat, illetve az állampolgárok érdekeit szolgálja. A kérdést feltevő felhívhatja a figyelmet olyan magatartásra és tényre is, amely jogszabályba ütközik, sérti, vagy veszélyezteti az Önkormányzat, illetve az állampolgárok jogait, érdekeit.
  • A közmeghallgatáson tett közérdekű javaslat valamely hasznos gazdasági, kulturális, igazgatási vagy egyéb cél elérésére irányuló kezdeményezést foglalhat magában.

Egyéni panasz a közmeghallgatáson nem terjeszthető elő!

A közérdekű kérdést, javaslatot írásban lehet benyújtani – legkésőbb a közmeghallgatás napját megelőző hetedik napig – vagyis december 2-án 16:00 óráig a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodáján (Bp. IV. ker. István út 15.) vagy a Káposztásmegyeri Hivatali Kirendeltségén (IV. Hajló u. 42-44.).

Budapest, 2010. november 8.


Wintermantel Zsolt sk.
polgármester