Diákriporterek faggatták Dombi Rudit

  •  
  •  
  •  

Olimpiai bajnok vendéget fogadtak november 20-án a Szűcs Sándor Általános Iskolában. Dombi Rudolf hazaérkezett, hiszen a kajakozó itt koptatta annak idején a padot. A rövid üdvözlést követően London bajnokát amatőr riporterek faggatták.

Érdekes, izgalmas kérdésekkel bombázták Rudit, aki dicséretesen állta a rohamokat. Elárulta, néha-néha elkésett a suliból, pedig a szemben lévő házban lakott, szerette a fizika órákat és egyszer a kémia órán, kísérletezés közben pórul járt, alaposan megégette a kezét. Dombi nem tagadta, hogy udvarolt is, az egyik kislánynak csapta a szelet az osztálytársai közül. Bertalan és Dávid, a két riporterpalánta még számtalan kérdésre kapott választ, miközben Dorottya gyorsírókat meghazudtoló sebességgel jegyzetelt. Megtudtuk, hogy az iskola harmincadik születésnapjára készült a riport, amely bekerül az ünnepi kiadványba.

Lett volna még miről beszélgetniük, de Dombi Rudolf asztalt bontott. Elbúcsúzott a gyerekektől, mert mint mondta, ebédelnie kell és utána rohan vissza az edzésre. Nincs mese, dolgoznia kell, hiszen a jövőben, a versenyeken már mindenki az olimpiai bajnokokat akarja legyőzni. Ő pedig, nem szeret veszíteni!

(gergely)