Dinnyéből is a pompás hazait!

  •  
  •  
  •  

Sokan vásároltak az ízletes és olcsó hazai dinnyéből Káposztásmegyeren.

Mézédes hazai -békési -  dinnyét kilónként 50 forintos árban kínált kedden délután  néhány  órás akciója során  az Újpesti Szociális Bolt. Az épülő  káposztásmegyeri református templom előtti, Bőröndös utcai  szabad területre meghirdetett vásárát az üzlet a Magosz-on belüli Szociális Raktárszövetkezettel  karöltve rendezte.

A dinnyerakományhoz pusztán egy asztalon álló mérleg kellett, és az árusítás hírére hamar megérkeztek a vásárlók. Volt, aki nem is várt addig, amíg hazavihette a dinnyét, ott helyben beleharapott a csábító szeletekbe. Mézédes volt, ezt a mosolygó arcok is elárulják.

 A dinnyevásárt figyelemfelkeltő céllal indítják útjára a szervezők a magyar áruk keresésére és megvételére. Másrészt üzenet értékűnek szánták a kereskedők számára is, hogy honi beszállítóktól vásároljanak. Dinnyeszezon idején a magyar dinnyét részesítsék előnyben.  A vásárlók és a kereskedők között így vált ezúttal is kapoccsá az Újpesti Szociális Bolt. Reméljük, hogy egyre többen gondolják úgy: dinnyéből is csak az ízletes hazait !
(un)