Divatbemutató a Bajnok Teraszon

  •  
  •  
  •  

Szenzációs divatbemutatóval kezdődött az igazi nyár pénteken este a Szent István téri Bajnok Teraszon. Újpest fenegyereke, Curtis hozta meg a hangulatot. Ezután Újpest Arcai mellett számos bátor, vállalkozó szellemű ifjú vonult fel a kifutón, Gabaj Zsófia pedig tippeket adott az igazán divatos öltözködéshez.

Osztatlan sikert arattak a kicsik és a tinédzserek is. Egymás után, nagyon lelkesen mutatták be a különböző kreációkat. Persze a fashion-délután támogatói, a ruhákat biztosító újpesti vállalkozók is elégedettek voltak. A Corso butik, az Újpest Jeans és a Farmerparadicsom is az idei trend legnépszerűbb darabjait vonultatta fel a Bajnok Teraszon.

Az üzletek is örültek a lehetőségnek, hisz nem csak saját kollekciójukat mutathatták be. Amtman Péter, az Újpest Jeans tulajdonosa azt mondta: jó volt látni, mennyire élvezik a programot a „kis modellek”.

Domak Attila már 21 éve nyitotta a Farmerparadicsomot. Az üzletember szerint nagyon fontosak az ilyen közös programok, színessé teszi a mindennapokat és összehozza az újpestieket.

A vasárnapi Eb döntőt követően, az olimpia nyitányáig számtalan program várja  a Bajnok Teraszra látogatóit. A következő hetekben szinte minden nap lesz filmvetítés és mesedélután. De jönnek majd újpest legszebb fiataljai is, akik már az idei versenyre készülnek, lesz gombfoci, harcművészeti bemutató, öko-játékok, és persze azokra is gondoltak a szervezők, akik bulizni, vagy mozogni akarnak. Számukra a karaoke, illetve a zumba est lesz a befutó.

 - D.ZS.