•  
  •  
  •  

Csillogó-villogó, visszafogott, kicsi, nagy, sőt még jokeres is. Most nem egy ajándékboltról, hanem az e-Drum elektromos dobszaküzlet kínálatáról beszélek.

Az Ady Endre Művelődési Ház udvarán, viszonylag eldugott helyen van egy, az országban teljesen egyedülálló szaküzlet, már kilenc éve. Minden dobos mennyországa.
– Huszonöt éve kezdtem dobokkal foglalkozni – meséli Farkas Szabolcs, az üzlet tulajdonosa, aki azóta már egy saját márkát, a Padtechet is kifejlesztette. – Az üzletben nem csak saját márkájú hangszereket árulunk. Célunk, hogy egy helyen megtalálható legyen több gyártó terméke, valamint az elektromos dobokhoz kapcsolódó egyéb kiegészítők széles palettája is. Lehetőség van egyedi dobszett összeállítására is, amelyhez szakértő kollégáink segítséget nyújtanak.
Farkas Szabolcs személyes kötődés miatt választotta Újpestet és az Ady udvara sem csupán véletlen szerencse.
– A nagymamám itt lakott Újpesten a Rózsa utcában, és itt, az Adyban voltam életem első koncertjén – meséli mosolyogva az üzletvezető. Sosem felejtem el, a Pa-dö-dő lépett fel.

Az üzletben tett látogatásunkkor Garami Gáborral találkoztunk, aki évek óta nagy rajongója a Padtech termékeknek.
– Sokat járok ide vásárolni, órákat el tudok tölteni a dobok közt. Az elmúlt évek alatt nagyon jóban lettem az üzletvezetővel is – meséli a Class FM műsorvezetője.

Az üzletben tizenöt különböző dobfelszerelést próbálhatnak ki a dobok szerelmesei és több mint ötvenféle szettet vásárolhatnak meg.
D.V.