Dombi és Kökény végre egy hajóban evezett Sevillában

  •  
  •  
  •  

Dombi Rudolf és Kökény Roland a hétvégén hazatért a sevillai edzőtáborból. A meleg vizes tábor végén vízre tették a páros hajót is. Az első csapások viccesre sikeredtek, aztán a helyére került minden.

– Semmi extra nem történt, csak eveztünk egy jót, visszaszoktunk egymáshoz és élveztük, hogy újra egy hajóban lapátolunk – értékeltek az olimpiai bajnokok.

– Jó érzés volt őket újra egy hajóban látni – mondta Szilárdi Katalin, Dombi Rudolf edzője.  - Meglátszik, hogy ez már a harmadik közös évük, hiszen jóval magasabb szintről indultunk, mint az előző években. Ha visszaemlékszem, hogy serdülő időeredményekkel kezdtünk 2011 áprilisában, most nagy megkönnyebbülés, hogy nem onnan kell elkezdeni az építkezést. Kökszi edzőjével, Kiss Istvánnal kerestük a hibákat, de nem sikerült egyet sem találnunk. Ezért úgy döntöttünk, inkább nem rontjuk el őket, és hagytuk hadd csinálják, amit akarnak. Kifejezetten szép, harmonikus volt az evezésük. Ráadásul a vidámság is megmaradt közöttük, vagyis úgy érzem, jó idénynek futunk neki.

SamsunkSport/g