Dr. Moldván Tünde Újpest új jegyzője

  •  
  •  
  •  

Újpest városának új jegyzője dr. Moldván Tünde újpesti kötődésű, több mint húsz éven át élt a kerületben, és 25 éve dolgozik Újpest Önkormányzatának Polgármesteri Hivatalában.

Pályafutását Szigethalom Nagyközség Tanácsánál kezdte, majd a Budakörnyéki Ügyészségnél dolgozott. Az önkormányzati munkáját 1991-ben kezdte el Újpest Önkormányzatánál, egészen 2007-ig szolgálta városunkat, majd megnyerte a Mogyoródi Önkormányzat aljegyzői pozícióját. De nem sokáig volt távol, ugyanis újra visszatért Újpestre, az önkormányzatnál egészen 2013-ig dolgozott gazdasági referensként, majd csoportvezetőként. 2013-ban elnyerte Mogyoród Nagyközség Önkormányzat jegyzői állását. Újpestre a 2019-es választások után tért ismét vissza, mint alpolgármesteri kabinetvezető.

„Mindig fontos volt számomra Újpest, mivel több szállal kötődök Újpesthez.  Jól ismerem, nemcsak a kerületet, hanem az itt élők problémáját is. Szeretnék továbbra is Újpestért dolgozni, és minden tudásommal szolgálni az újpesti lakosságot. Véleményem szerint a jó vezető, aki hajlandó megfogni a munka végét, akire az emberek hallgatnak, aki cselekszik és éli azt, amit mond.”

Dr. Moldván Tünde majd negyven éves közigazgatási tapasztalattal, magas szakmai tudással, kollégái támogatásával kezdi meg jegyzői munkásságát. Az új kihíváshoz jó egészséget és sok sikert kívánunk!

,