Edzőmérkőzés: Újpest FC B–Nagykőrösi Kinizsi TL FC 3-1

  •  
  •  
  •  

Győztes főpróbát tartott a bajnokság előtt második csapatunk

Egy héttel az NB II rajtja előtt az NB III-as Nagykőrös ellen utolsó felkészülési mérkőzését játszotta szombat délután az Újpest FC B. 

A mérkőzés eleje helyzetek nélkül telt, majd a 22. percben Floszmann tolt kapufára egy távoli nagykőrösi szabadrúgást.  A 31. percben Nagy János jobboldali szögletét Rubus fejelte vissza középre, a védők megpróbáltak felszabadítani, de Bodnárhoz került a labda, aki a 16 méterről kilőtte a bal alsó sarkot.  Négy perccel később Magos labdaszerzése után Zamostnyt indította, akinek ballábas lövése mintegy húsz centivel kerülte el a jobboldali kapufát. A 39. perben Dombai indította Szokolt, aki középre centerezett, labdájára Zamostny érkezett becsúszva lőtt, de nem talált kaput. A félidő lefújása előtt Erős Ronald 22 méteres lövését védte vetődve Rónaszéki.

A második félidő ötödik percében Szokol közeli lövése ment fél méterrel kapu fölé, két perccel később Magos középről, nyolc méterre a kaputól nagy erővel „szétlőtte” a felső lécet. Az 58. percben Nagy János szöglete az egyik nagykőrösi védőről pattant be a hálóba. A 69. percben szépített ellenfelünk, Petrics 22 méterről szabadrúgásból lőtt kapufás gólt. A 71. percben Nagy János beadását Magos lekezelte a tizenhatoson belül, majd második kapufáját lőtte a meccsen. Négy perccel később Abdallah 10 méteres lövését védte Rónaszéki. A 76. percben Banai Balázs 18 méteres lövését hárította ismét a vendégkapus. Két perccel később Erős Ronald huszonöt méterre az ellenfél kapujától szerezte meg a labdát, Abdallahot indította, aki a bal kapufa mellé gurított. A 85. percben ezúttal Tóth Bálint indította Abdallahot, akinek lövését ekkor a kapus védte. A 88. percben a 17 éves Ádám Erik centerezett Magos Mátyáshoz, aki két kapufa után öt méterről nem hibázott, így kialakította a 3-1-es végeredményt.

kép és szöveg: ujpestfc.hu