Egész nap Újpest Kártya

  •  
  •  
  •  

Már eddig is sok újpesti vette át Újpest Kártyáját, de szombaton megsokszorozódott a számuk. Nőnapon ugyanis egész napos rendezvényen kaphatták meg kártyáikat az igénylők az Ifjúsági Házban.

Egyre több újpesti csatlakozik az Újpest Kártya tulajdonosainak köréhez, és az új közösséget további igénylők és elfogadóhelyek is erősítik. A program sikerességét a tízezret meghaladó kártyaigénylések száma is igazolja. Nagy volt az érdeklődés szombaton, a kártyaátadó napon is, ahol az igénylők sorszámot húzva, több pultnál vehették át Újpest Kártyájukat.

– Örülök, hogy ilyen sokan eljöttek ma, mert számomra a legfontosabb ennek a programnak a közösségépítő ereje. Újpest amúgy is egy jó közösség, ami ezzel tovább erősödik. Várakozásunkon felüli a kártyát igénylők, és a programban résztvevő cégek, elfogadóhelyek száma. Ha ez így folytatódik, több kártyatulajdonos lesz Újpesten, mint aki nem az. Ez pedig szorosabbra fűzi az újpestiek és az itt működő vállalkozások kapcsolatát, és erősíti a lokálpatriotizmust – mondta Wintermantel Zsolt, aki maga is kilátogatott a kártya-napra. Duplán nyerhettek azok az újpestiek, akik az Ifjúsági Házban vették át az amúgy is sok kedvezményre jogosító kártyát. Az egész napos rendezvényen ugyanis fél óránként tombolasorsolást tartottak a szervezők. Az értékes nyereményeket a kártya-programban résztvevő cégek ajánlották fel. A kártyaátadó napra ellátogató újpestiek megismerhették az elfogadóhelyek némelyikét, kipróbálhatták, esetleg megkóstolhatták termékeiket. Nőnap lévén, a hölgyeknek is készültek meglepetéssel a szervezők.

– Nagy az érdeklődés az Újpest Kártya iránt, ez az egész újpesti közösség sikere, férfiaké és nőké egyaránt. De mivel társadalmunkban többségben vannak a nők, ezért valószínűleg ők többen fogják használni a kártyát. Mi, férfiak pedig örülünk nekik minden nap, és nagy örömmel köszöntjük fel őket nőnapon – mondta Dr. Hollósi Antal, országgyűlési képviselő, aki virággal kedveskedett a kártyatulajdonos hölgyeknek.