Egy demens újpesti nagymama barátait keressük

  •  
  •  
  •  

Szívmelengető bejegyzés jelent meg az Újpestiek Facebook-csoportban, amelynek szerzője abban kéri a IV. kerületiek segítségét, hogy felkutassa nagymamája volt kollégáit, akikkel a hölgy évtizedek óta nem találkozott.

“Szeretném a nagymamámat meglepni két, szívének nagyon kedves személy felkutatásával, akiket már évtizedek óta nem látott. Sajnos mamika demens, ezért kevés az információ, de hátha sikerül”

– fogalmaz a bejegyzés írója, aki szerint nagymamája egyre többet emlegeti a két korábbi munkatársát, akikkel az egykori Bajnok étteremben dolgozott együtt, az Istvántelki úton, 1996 előtt.

Irén és Péter 60 és 80 év közöttiek lehetnek, az októberben a 81-et betöltő nagymama és unokája pedig nagyon szeretnék, ha ebből az alkalomból ismét egy asztalhoz ülhetne az egykori baráti társaság.

A hozzászólók között már eddig is sokan segítettek megosztásokkal és utánajárással. Így merült fel az is, hogy Péter – aki zenész volt – nagy valószínűséggel már nincsen az élők sorában, de ezt egyelőre nem sikerült egyértelműen kideríteni. Így a keresés folytatódik, hiszen még mindig van remény.

Ha valakinek van információja Irén és Péter kilétét illetően, az vegye fel a kapcsolatot a bejegyzés szerzőjével, garantáltan nagy örömet fog okozni a családnak.

, ,