Egy kattintás Újpestért!

  •  
  •  
  •  

A helyi vállalkozások támogatása érdekében internetes szavazáson kéri az újpestiek véleményét a városvezetés a Szent István téri villamosmegálló átnevezéséről.

A városvezetés az újpesti vállalkozásokat nem csak az ingyenes hirdetési lehetőséggel támogatja, de más módon is segíti: a napokban az ujpest.hu és az ujpest-kaposztasmegyer facebook oldalon indított internetes szavazást. Ennek célja, hogy ne csak a kerületben élők, hanem az ide érkezők is minél többen betérjenek a Szent István tér mellett működő újpesti vásárcsarnokra és piacra, ahol kiváló minőségű árukat lehet vásárolni.
Wintermantel Zsolt polgármester fővárosi képviselőként kész kezdeményezni a jelenleg a Szent István tér nevet viselő villamosmegálló átnevezését vagy kiegészítését a piacra illetve a vásárcsarnokra vonatkozó megjelöléssel, amennyiben ez elnyeri az újpestiek támogatását. Ehhez nem kell mást tenni, mint kattintani a fenti oldalak valamelyikén a legszimpatikusabb elnevezésre.
A három lehetőség közül az első tűnik a legátfogóbb változtatásnak, mivel a „Szent István tér – Újpesti Piac” megálló a tér nevét is megőrizné, míg a másik kettő vagy a piacra vagy a térre vonatkozik. A döntést ezúttal is a szavazókra bízzák.
A városvezetés várja az újpestiek és Újpestet a kerület határain túl is szeretők szavazatát.
Csak egy kattintás Újpestért!
Szavazni az ujpest.hu bármelyik lapján, a bal oldalon található szavazóval lehet.