Egy nap Curtisszel

  •  
  •  
  •  

Újpest 2012-es arcai, Kozma Vanessza, Tátrai Adrienn és Takács Márk nemcsak nyelvtanfolyamot, és modell portfoliót nyertek, de különleges díjat is kaptak: eltölthettek egy napot Újpest ikonikus alakjával, Curtisszel a labdarúgó rapperrel.

A sűrű nap a Halassy Olivér Sportközpontnál kezdődött, ahol a fiatalok a jótékonyság oltárán áldoztak. Sok-sok kupakkal járultak hozzá az Újpesti Cseriti kezdeményezéséhez, ezzel is segítve, hogy a súlyos beteg Imike járássegítő gépet kapjon.

A kupakokon kívül Curtisnek is hoztak valamit. Márk, a legifjabb azt mondta, a sztárral eltöltött nap egy álmát váltotta valóra.

A kirándulás Fóton folytatódott, ahol stúdióba vonultak a rapperrel. A lányok irultak-pirultak és zavarba jöttek a mikrofon előtt, Márk azonban lehengerlő magabiztossággal állt a süketszobában és rappelte el az Újpest a negyedem című Curtis slágert. Ezt a produkciót egyébként a versenyen is előadta, a Városnapok nagyszínpadán.

A jól végzett munka után a Capri (sokak szerint Újpest legjobb pizzeriája) következett, ahol nem más, mint Wintermantel Zsolt lepte meg a fagyizókat.

A programokban dúslkáló délután gyorsan elrepült, arcaink és Curtis pedig megállapították: ezt a napot meg kell ismételniük.

Még több képet IDE KATTINTVA talál.