Egymilliomodik látogatóját köszöntötte az Aquaworld

  •  
  •  
  •  

Szerdán a dél körüli időszakra várták a káposztásmegyeri Vízibirodalomba az egymilliomodik látogatót. A komplexum vezetői 250 000 forint értékű ajándékcsomaggal és bérlettel kedveskedtek a közelben lakó kétgyermekes családnak.

Turcsán Mihály hivatásos katona feleségével és két kislányával gyanútlanul haladt befelé a jegyvásárlás után, amikor Juhász Szabolcs, az Aquaworld igazgatója megállította őket a jó hírrel. Azonnal újságírók és fotósok hada vette körül a szerencsés családot és addig nem engedte el őket, amíg be nem számoltak arról, hogy milyen gyakran járnak oda és mennyire elégedettek. Turcsán úr és felesége dícséretesen állta a rohamot. Elmondták, hogy káposztásmegyeri lakosok lévén nekik ez a legközelebbi és legkedveltebb kikapcsolódási lehetőség. Gyakran járnak, még télen is, különösképpen azért, mert a kislányok nagyon élvezik a vizet, a csúszdákat és a környezetet. Az ajándék strandfelszerelések mellett a családfő számára egy teszt lehetőséget is biztosítottak a medencék mellé kiállított Ferrari gépkocsival, amit ő szinte el sem akart hinni.
A hivatalos ceremóniát a két kislány már nehezen viselte, így elengedtük őket, hogy végre élvezhessék, amiért jöttek, a csúszdákat és a felhőtlen szórakozást.

Fotó: Varga Gábor
(mixonline.hu)