Együttműködés a kölcsönös előnyök mentén

  •  
  •  
  •  

Személyes találkozón egyeztették közös céljaikat Agostino Renna, a General Electric Hungary Kft. közelmúltban kinevezett vezérigazgatója, valamint Wintermantel Zsolt Újpest polgármestere

Agostino Renna, a General Electric Hungary Kft. közelmúltban kinevezett vezérigazgatója, valamint Wintermantel Zsolt polgármester 2013. április 5-én bemutatkozó megbeszélést tartott az újpesti városházán. A találkozón részt vett dr. Hollósi Antal, Újpest országgyűlési képviselője is.

Újpest polgármestere megjegyezte, hogy a Tungsram a legnagyobb munkaadó Újpesten, így jelentős szerepet játszik a város gazdagsági életében. Újpest büszke arra, hogy a cég európai regionális központja itt működik. Renna úr kijelentette, hogy a GE felelős partnere és aktív szereplője kíván lenni a városnak. A találkozón a felek áttekintették eddigi kapcsolatrendszerüket és a folyamatban lévő ügyeket, kinyilvánították szándékukat, hogy együttműködésüket a kölcsönös előnyök érdekében a jövőben szorosabbra kívánják fűzni, illetve a nyitott kérdések tekintetében tovább folytatják az egyeztetéseket. A megbeszélésen Hollósi képviselő úr felvetésére szóba került a Tungsram strand ügye is, amellyel kapcsolatosan a közeljövőben további egyeztetésekre kerül sor.