Éjszaka a könyvtárban

  •  
  •  
  •  

A cím már eleve érdekesen hangzik. Egy olyan alkalomra utal, amikor még a gyerekek is legálisan éjszakázhatnak, ráadásul a könyvtárban.

A Király utcai könyvtár 2015. január 24-én, a Magyar Kultúra Napja alkalmából ismét megrendezi „Éjszaka a könyvtárban” címmel a már hagyományosnak számító rendezvényét, melyre szeretettel várja a kedves érdeklődőket!

Gyermekszínház, koncert és kiállítás is szerepel a 17 órától reggel 6 óráig tartó programban. Emellett a szokásos ingyenes beiratkozással, teaházzal, társasjátékokkal várják a vendégeket. A programok ingyenesen látogathatók, a gyerekelőadás megtekintéséhez pedig előzetes regisztráció szükséges.

Méhes Csaba és a Brass in the Five előadásában 16 órától láthatják az érdeklődők „A Rézerdő lakói” című zenés, interaktív gyerekműsort, majd 22 órától az ef. Zámbó István Happy Dead Band fogja szórakoztatni a közönséget. 22:00-tól egészen reggel 6 óráig folyamatosan lesz teaház, társasjáték, negyedévre ingyenes beiratkozás és egész éjszakás kölcsönzés mindazoknak, akik kíváncsiak arra, milyen egy könyvtári éjszakai kaland.

VG