Elindult tornász válogatottunk a nanningi világbajnokságra

  •  
  •  
  •  

A magyar férfi és női tornász válogatott az október 3-án kezdődő nanningi világbajnokság utazására készül, a csapat szeptember 22-én hétfőn 20:15-kor repült Kínába.

A Berki Krisztián, Hidvégi Vid, Tálas Bence, Vlacsil Attila, Babos Ádám, Vecsernyés Dávid és Dudás Norbert alkotta férfi válogatott szombaton 10.30 órától tartott főpróbát a budapesti Tornacsarnokban, a vb programja szerint szólították a versenyzőket. Kovács István vezetőedző tájékoztatása szerint hasonló főpróbára már kedden is sor került, ahol sikeresen mutatkoztak be a tornászok. Az utolsó hazai edzésre hétfőn 9 és 11.30 között került sor szintén a Tornacsarnokban.

Berki Krisztiánék még a televízióban is bemutatkoznak, a Szökkenő vándor című tornászmagazin ugyanis a férfi tornászválogatotthoz látogatott, a műsort szerdán reggel 6:30 órakor láthatják a Sport1 televízióban, ahol több kulisszatitokra is fény derül (terveink szerint ezt is feltöltjük majd youtube csatornánkra).

A Makra Noémi, Böczögő Dorina, Csillag Tünde, Divéky Luca, Romhányi Eszter, Al-Salty Dália és Horváth Enikő alkotta női válogatott Tatán készült, de hétfőn 12:30 órakor már a hölgyek is a Tornacsarnokban tréningeztek. Draskóczi Imre női vezetőedző tájékoztatása szerint a pénteki vb-főpróbán a szombathelyi GP-t kisebb sérülés miatt kihagyó Makra Noémi már négy szeren tudta bemutatni gyakorlatait. A kapitány Romhányi Eszter kivételével a válogatott valamennyi tagjával elégedett volt.

(forrás: matsz.hu)