Elkapkodták a helyeket

  •  
  •  
  •  

Szomorú hír a családok számára, hogy a december 6-i Mikulás fotózásra minden időpont “elkelt”, így sajnos nincs már lehetőség regisztrálni erre a programra.

Az Újpesti Karácsonyi Vásár persze továbbra is bőven kínál érdekes és izgalmas programokat a legkisebbeknek és családjuknak. Azok, akik lemaradtak a Mikulás fotózásról, december 6-án, tehát ugyanazon a napon, egész délután korizhatnak majd a jóságos Télapóval.

De ugyanaznap tekinthetik meg Süsü karácsonyát és a Kaláka gyerekkoncertjét is a nagyszínpadon, az Ifjúsági Házban pedig marcipánnal gyurmázhatnak a legkisebbek.


Továbbra is lehet regisztrálni

December 20-án, szombaton 10 órától 10 óra 30 percig és 11 órától 11 óra 30 percig az Ifjúsági Házban: Kezeslábas Babaszínház – Honti György társulatának előadása.
A Kezeslábas előadás csecsemőknek és kisgyermekeknek szól, 0-4 éves korig ajánlott.
Élőzenés, mondókás, bábozós kavalkád kutyussal, cicussal és más állatokkal. A műsorban ismerős tárgyakból, a gyerekek szeme előtt alakulnak ki a bábok. Házépítés, egerészés és macskazene, a végén közös játék.
Szereplők: Lőrincz Vera, Dunai Júlia, Szilvási Dániel.
Rendező: Honti György Jászai Mari –díjas színész, rendező, drámapedagógus

A programon előzetes, ingyenes, személyes regisztrációt követően lehet részt venni. Jegyek korlátozott számban még kaphatók. A regisztrációhoz lakcímkártyára és személyigazolványra lesz szükség. Személyes átvétel az Újpest Márkaboltban (IV., Szent István tér 6.), Káposztásmegyeren, a Lóverseny téri Közösségi Házban (IV., Lóverseny tér 6.) illetve a Megyeri klubban (IV., Megyeri út 207/D.).