Elkészült a Németi Ernő és a Csömödér utca járdája

  •  
  •  
  •  

Újpest Önkormányzatának járdafelújítási sorozatában helyet kapott a megyeri városrészben lévő Németi Ernő és a Csömödér utca is. A munkálatok mindkét utcában befejeződtek, kellemes látványnak és akadálymentes járdáknak örülhetnek a kertváros lakói.

– Nagyon örülünk, hogy a mi utcánkra is sor került. Örömmel tapasztaltuk, hogy a járdaszéleken gondozott virágainkra, bokrainkra is vigyáztak a munkások – mondja Mányoki Lászlóné Aranka, aki hozzáteszi: nagyon meg van elégedve a városvezetéssel, hiszen a megyeri városrészben folyamatos a megújulás.

A hölgy véleményét támasztják alá dr. Szabó Bélának, a terület önkormányzati képviselőjének a tapasztalatai is: – Minden visszajelzés arra utal, hogy a lakók nagy megelégedéssel fogadták a felújítást. Megemlíteném, hogy a munka során még a lakók egyéni kéréseit is figyelembe vettük, megmaradtak például a kiültetett virágok is – magyarázza a képviselő.

A Csömödér utcában sétálva találkoztunk Németh Tiborral, aki unokájával már tesztelte is az új járdát. – Éppen minőség-ellenőrzést tartunk – mondja mosolyogva a nagypapa. – Az eredmény: kiváló!

D. V.