Első meccsén győzött az Újpest

  •  
  •  
  •  

Lejátszotta első téli edzőmeccsét az Újpest, amelynek ellenfele az NB III Közép-csoportjában listavezető Soroksár volt a Duna Cipő-sporttelep műfüves pályáján.

Kabát Péter betegség, Lázár Bence, Szankovics, Mihajlovics, Juanan, Proesmans és Anton pedig sérülés miatt nem játszott, pályára lépett viszont az U21-csapat játékosa, Hammer Róbert, aki góllal mutatkozott be: a negyedik percben Balogh Balázs szögletét fejelte be hat méterről (1-0). A 11. percben Balogh szabadrúgása után Vasziljevics hatméteres lövését védte bravúrral Tarczy Pál.
A huszadik percben Balogh húszméteres lövését védte Tarczy. Tíz perccel később Nego lövését egy védő Vasziljevics elé blokkolta, aki kicselezte Tarczyt, és az üres kapuba gurított (2-0). A 34. percben Litauszki lőtt közelről, éles szögből kapufát. A 43. percben szép támadás végén Simon Krisztián hétméteres lövését védte Tarczy.

A 63. percben Molnár indítása után Abdallah egy szép csellel becsapta a kapust, és a hálóba gurított (3-0). A 68. percben Szabó lövését védte Balajcza. A 79. percben Ahjupera 16 méterről leadott lövését tolta ki Tarczy. A másik oldalon Márkus Tibor két méterről nem találta el a kaput. 

forrás: http://www.rangado.hu/