Elsőként csatlakoztak a kártyaprogramhoz

  •  
  •  
  •  

Év elejétől indul Újpest Önkormányzatának városkártyaprogramja, amely különböző kedvezményekre jogosítja majd az Újpesten élőket a programban részt vevő kulturális és szabadidős létesítményekben, helyi kereskedelmi és szolgáltató cégeknél.

A rövidesen elrajtoló Újpestkártya- programhoz az elsők között csatlakozó ZZ Optika nem ismeretlen a helyiek előtt. A családi vállalkozás hosszú évtizedek óta szolgálja az újpestieket a Fóti úti üzletben.

– Amikor hallottam a lehetőségről, rögtön tudtam, csatlakozni szeretnénk. Természetesen nemcsak az akció reklámértékét nézzük. Számunkra fontos minden helyi összefogás, így a most megszülető Újpest-kártya-program is. Az újpesti vásárlókat többször megörvendeztetjük akciókkal, januártól ez rendszeressé válik. Nagyon reméljük, hogy minél többen csatlakoznak a kezdeményezéshez, hiszen úgy lesz értelme – mondja Zeller Zoltánné optikus.

Az Újpest-kártya-program továbbra is minden Újpesten működő cég felé nyitott, az önkormányzat kedvező feltételeket biztosít a csatlakozáshoz minden vállalkozásnak. Jelentkezni a 06-70 396-5773-as telefonszámon lehet.

G.R.