Eltört egy újpesti játékos arccsontja Pakson

  •  
  •  
  •  

Az ujpestfc.hu beszámolója szerint az Paks elleni mérkőzés első félidejében súlyos sérülést szenvedett az együttes fiatal védője, Dvorschák Gábor. A fiatal hátvédnek eltört az arccsontja egy összecsapás következtében.

Kényszerű cserét kellett végrehajtania Mészöly Gézának az Újpest paksi bajnokiján (1-2). A szünetben Dvorschák Gábort a szintén fiatal Litauszki Róbert váltotta.

Az ujpestfc.hu tudósítása szerint a bekk Vayer Gáborral ütközött, és arccsonttörést szenvedett. A klub honlapja azt írja, a paksi támadó könyökkel találta el ellenfelét.

– Nem biztos, hogy Vayer Gábor könyöklése szándékos volt, de az igen, hogy jó magasra kellett emelnie a kezét, mert egy fejjel alacsonyabb, mint Dvorschák Gábor. Az első orvosi vélemények alapján eltört az arccsontja, és holnap a kórházban is megvizsgálják. Litauszki Róbert hihetetlenül jól helyettesítette őt, gratulálok élvonalbeli bemutatkozásához – mondta Mészöly Géza az esetről.

Ezzel folytatódik az újpesti játékosok durva pechsorozata, Kovács Dániel, Vermes Krisztián, és Kiss Zoltán után most Dvorschák szenvedett súlyos sérülést.