Elvis-bőrbe “bújt” a polgármester az Elvis térért

  •  
  •  
  •  

Wintermantel Zsolt a Rock&Roll királyaként kampányol az újpesti Elvis Presley térért egy fotómontázson.

Újpest polgármestere azt szeretné, ha a kerületben lenne az Elvis Presley-ről elnevezendő közterület. Wintermantel Zsolt még a róla készült vicces fotómontázst is beveti azért, hogy szavazásra buzdítsa a IV. kerület lakosait, és megnyerjék a kerületek közötti versenyt.

Tarlós István főpolgármester a múlt héten jelentette be, hogy díszpolgári címre javasolja Elvis Presley-t, valamint egy eddig névtelen közterületet is elneveznének a rock and roll királyáról. A www.budapest.hu honlapon 12 helyszínre lehet voksolni március 15-én délelőtt 11 óráig.

Újpest polgármestere, Wintermantel Zsolt annak a csoportnak az élére állt, amely azt szeretné, ha a IV. kerületben, egészen pontosan Káposztásmegyeren, a Külső Szilágyi út – Megyeri út kereszteződésben lenne az amerikai énekesről elnevezett közterület. A politikus ezért arra kéri a kerületben élőket, hogy hozzá hasonlóan szavazzanak az újpesti helyszínre.

Wintermantel Zsolt Facebook-oldalára egy hozzászóló feltöltött egy fotómontázst is. A képen Elvis Presley testére montírozták a polgármester fejét, a háttérben pedig a “Welcome to Újpest” felirat látható. A Független Hírügynökséghez eljuttatott levélben a polgármester sajtómunkatársai azt írják: “az alkotás kitörő derültséget váltott ki a polgármesterből”. A képet csatolták is a szavazásra buzdító levélhez.

(Független Hírügynökség)