Erősítést tervez a sportigazgató

  •  
  •  
  •  

Az Újpest sportigazgatója, Kovács Zoltán a klub erősítési terveiről nyilatkozott.

Az Újpest FC az OTP Bank Liga őszi szezonjának egyik legmasszívabb csapata volt. Nebojsa Vignjevics gárdája a második legkevesebb gólt kapta a bajnokságban és a hatodik helyről várhatja a tavaszi folytatást. A kupagyőztes lila-fehérek bejutottak a Magyar Kupa negyeddöntőjébe is, így akár év végén a címvédés is összejöhet. Az Újpest sportigazgatója, Kovács Zoltán a klub erősítési terveiről nyilatkozott.

Hogy áll a csapat megerősítése?
Úgy váltunk el a vezetőedzővel a téli szünet előtt, hogy tisztáztuk, milyen feladatokat kell elvégezni. Nyilván az anyagi lehetőségektől is függ, hogy meg tudjuk-e erősíteni a csapatot.

Milyen posztokon terveznek erősítést?
Minden sorba szeretnénk egy játékost, két-három érkezővel elégedettek lennénk. Csak olyanokat akarunk szerződtetni, akik erősítést jelentenek, és fokozni tudják a versenyhelyzetet a csapatba kerülésért.

Az utóbbi hetekben hallani lehetett Barczi Dávid visszatéréséről, és Debreceni András megszerzéséről.
Konkrétumokkal egyelőre nem tudok szolgálni. Debreceni András estéről annyit tudok, hogy őt elengednék Diósgyőrből, viszont Barczi Dávidról nincsenek ilyen jellegű információim

Mennyire elégedett a csapat őszi teljesítményével?
Az elmúlt évekhez képest komoly előrelépés az ősszel mutatott játékunk, és a csapat helyezése. A csapat stílusosan és stabilan futballozott, talán csak azért lehet hiányérzetünk, mert jó néhány meccset megnyerhettünk volna, amin domináltunk. De ezen már kár keseregni. Új idény kezdődött, és az őszi eredmények semmit nem jelentenek a tavaszra nézve.

nb1.hu/g