Este minden kiderül

  •  
  •  
  •  

Kedden este 8 órakor nyilvánosságra hozzák a felvételi ponthatárokat. Idén is Pont Ott partival zárhatják az izgalmakat a felvételizők, most a Margitszigeti Atlétikai Centrumban lesznek ingyenes koncertek, játékok, ajándékok, no meg a várva várt pontok is kiderülnek végre.

Buli, koncertek, nagy mulatság várható ma a Margitszigeten, kiderülnek a felvételi ponthatárok. Idén sem marad el a Pont Ott Parti. Leggyorsabban a felvi.hu-n értesülhetnek a diákéletre vágyók, hogy vajon sikerült-e bekerülniük az álomszakra, melyik intézmény az ahol a közelgő diékéveiket tölthetik. A regisztrált felhasználók az Én felvim menüpontban megtalálják a pontos adatokat, általuk megjelölt szakok közül melyikre sikerült felvételt nyerniük. A hivatalos kihirdetést követően sms-t kapnak azok, akik a jelentkezéskor megadták telefonszámukat, no meg perszeFacebook-on és okostelefonon is percre pontosan követni lehet a feljeményeket. 110 ezer jelentkező sorsa dől el a mai napon.

Az Oktatási Hivatal hivatalosan július 24. után minden jelentkezőt levélben tájékoztat. A pontszámokat egy matematikai algoritmus segítségével számolják ki, a keretszámokat és az intézmények kapacitását, a jelentkezők összpontszámát, illetve a megjelölt képzések sorrendjét veszi figyelembe és bummm így lehet bárkiből egyetemista.