Ezúttal Erdélyben segít az Újpest-család

  •  
  •  
  •  

Újpesten már hagyomány, karácsony közeledtével összefog az Újpest-család, hogy szebbé tegye azok ünnepét is, akiknek nélkülözniük kell a hétköznapokban. A tavaly kezdték az akciót, melynek keretében a határon túl élő magyar családoknak próbálnak segíteni. A szurkolók, a játékosok, a klub partnerei, valamint a dolgozók felajánlásait a vajdasági Magyarkanizsán osztották szét Simon Krisztián segítségével.

Az akció az idei évben is folytatódik és a remények szerint néhány éven belül körbeérhet a határ körül. Az Újpest FC továbbra is várja a felajánlásokat, melyeket ezúttal a Böjte Csaba testvér nevével fémjelzett, dévai Assisi Szent Ferenc alapítvány segítségével juttatunk el a nélkülözésben élő erdélyi családoknak.

Az alapítvány egy kihelyezett intézményt üzemeltet Kovács Ágnes vezetésével a magyar határ közelében található Székelyhídon. Az otthonban tizenkét olyan gyermek él, akik családja segítséget kért alapítványtól. Az Újpest FC delegációja tehát, többek között a szurkolók felajánlásaival, idén Székelyhídra látogat.

A felajánlásokat – elsősorban játékokat, ruhákat, könyveket és tartós élelmiszert – december közepéig várják a Szusza Ferenc Stadion főépületének recepcióján.

ujpestfc.hu/gg