Fagyicsata újratöltve

  •  
  •  
  •  

Idén másodszor rendezi meg az Újpesti Sajtó Kft és a Polgármesteri Hivatal az újpesti cukrászdák közötti versenyt ahol kiderül: hol kapható Újpest legjobb fagylaltja? Az előző évhez hasonlóan most is Önök döntik el szavazataikkal, hogy melyik cukrászda érdemli ki ezt a megtisztelő címet.

Ahhoz, hogy megválaszthassuk az idei év fagylaltját, szükségünk lesz 8 önként jelentkezőre is, akik zsűrizik majd a fagylalt különlegességeket. Az ő dolguk lesz, hogy végig kóstolják a fagyos finomságokat és azokat különböző szempontok alapján egy adatlapon értékeljék. A zsűriben egyébként a szerencsések mellett a szakma, az újpesti cégek és intézmények képviselői is helyet foglalnak majd.

Mivel nem mindennapi, érzékszerveket csábító, különleges “munkára” keresünk jelentkezőket, némi felvételi vizsga azért szükséges lesz. Nyolc napon keresztül 8 kérdést teszünk fel újpesti cukrászdákkal, fagylaltokkal és süteményekkel kapcsolatban, amikre a helyes választ leghamarabb beküldők kerülnek be a zsűri csapatába. Minden nap csak egy jelentkezőt választunk ki.

A “felvételi vizsgakérdéseket” az Újpest-Káposztásmegyer Facebook oldalon tesszük fel minden nap (hétvégén is) 15.00-kor. A helyes megfejtést névvel, címmel, telefonszámmal ellátva az iroda@ujpestimedia.hu e-mail címre várjuk. Minden nap a leggyorsabb helyesen válaszoló nyer.